20 Ιουν 2008

Ανάλυση αναγκών εστίασης

Στη φιλελεύθερη εποχή που ζούμε ο ανταγωνισμός είναι το κυρίαρχο σημείο της αγοράς και ο κίνδυνος να βρεθεί η επιχείρηση μας από τη μια στιγμή στην άλλη στο περιθώριο είναι ορατός. Φυσικά, οι συγκυρίες, η τοποθεσία και οι ανεξέλεγκτοι παράγοντες, που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν, παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ελλειμματική προσέλευση πελατολογίου στο εστιατόριο ή την ταβέρνα μας αλλά πολλές φορές η λύση είναι στα χέρια μας και δεν μπορούμε να τη δούμε λόγω φθοράς και κούρασης της καθημερινότητας όπως επίσης γιατί ο ίδιος άνθρωπος δεν είναι σε θέση να τα φροντίζει όλα μόνος του.
Όλα τα μέλη της ομάδας μας λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας τους στα προβλήματα εστίασης, έχουν τις λύσεις που θα κάνουν την επιχείρησή σας περισσότερο αποδοτική, με χαμηλότερα κόστη και μεγαλύτερα κέρδη. Οι κόποι σας θα έχουν ανταπόδοση και η ταβέρνα ή το εστιατόριο σας θα ανθίσουν με τις φρέσκιες, ανανεωτικές και συμφέρουσες λύσεις μας.
Τολμήστε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας και να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους θα μεταλλάξετε την επιχείρηση σας σε μια λειτουργική, με σταθερό και σίγουρο μέλλον μονάδα. Σταματήστε να αποδέχεστε την στασιμότητα, τα άδεια τραπέζια και ελάτε να συζητήσουμε για τις δυνατότητες να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στο χώρο σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την επαγγελματική ασφάλεια που προσφέρει ένας χώρος που σφύζει από πελάτες και ελκυστικά μενού.
Έχουμε τις λύσεις. Επικοινωνείστε μαζί μας στο chrispetse@yahoo.gr ή στο τηλ. 6973330182 ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: