17 Μαΐ 2009

Ο βραβευμένος σεφ

Ευτυχώς ο βραβευμένος σεφ στο τελευταίο επεισόδειο φέρθηκε πολύ ευγενικά στους εστιάτορες και στο προσωπικό τους και δεν τους έκανε να νοιώθουν το λιγώτερο «ηλίθια» σκουπίδια. Ο βραβευμένος σεφ μοιάζει συμπαθητικός σαν άτομο, αλλά προφανώς οι παράγοντες της εκπομπής του έχουν δώσει οδηγίες να φέρεται έτσι για να ανεβάσει την ακροαματικότητα. Είναι αρκετά κακόγουστη αυτού του είδους η προσσέγγιση σε κάποιους ανθρώπους που ελπίζουν μέσα από αυτή την εκπομπή να πάει καλύτερα η δουλειά τους. Δεν συμφωνείτε??

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σας.ενδιαφερον το site σας.να συμπληρωσω εναν αλλο ανεξοδο τροπο σβησηματος φωτιας σε τηγανι.απλα σκεπαζουμε το καιομενο σκευος με ενα εφαρμοστο μεταλικο καπακι.(σ.σ αποκλυεις την προσβαση του οξυγονου στην εστια φωτιας και σβηνει σε ελαχιστα δευτερολεπτα.

ευχαριστω για τον χρονο σας Ι.Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

Άργησα λίγο αλλά τελικά αντέδρασα! Ευχαριστώ για την συμβουλή. Εύχομαι να μην χρειαστεί να επιβεβαιώσω αν θα λειτουργήσει, αν όμως χρειαστεί, νομίζω ότι είναι ο πιο απλός τρόπος σβησίματος φωτιάς!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χριστίνα Πετσετάκη είπε...

Για σχόλιο της 12/06/10: Αξίζει να προσπαθούμε να εξελίσσουμε τον εαυτό μας και μέσα απο αυτόν τον κλάδο, βλέποντας απλά την φαντασία μας να δημιουργεί γεύσεις που μπορεί να μείνουν αξέχαστες!!

Οι φακές δεν είναι η μόνη επιλογή...;)